Újra Deszken!

Üdvözöljük Fórumok Csevegde Újra Deszken!

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés: Csányi Vivien Csányi Vivien 7 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #602
  Csányi Vivien
  Csányi Vivien
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Csányi Vivien vagyok, de ha lehet szólítsatok csak nyugodtan Vivinek 🙂
  Deszken nöttem fel, óvodába és iskolába is ide jártam. 6-7 évig társastáncoltam, a csapatommal számtalanszor színesítettük Deszk színpadát a Falunapokon, Marosmenti fesztiválokon, Ezt tanultukon stb.
  A gimnáziumi éveimet Szegeden kezdtem már meg az Eötvös József Gimnázium keretei közt. Érettségi után cukrásznak tanultam a Krúdyban. Jelenleg cukrászként dolgozom egy áruházban. Időközben párra találtam 🙂 Szegedre költöztem egy albérletbe, hogy közelebb legyek a munkahelyemhez, illetve hogy a párommal kipróbáljuk milyen az együttélés 😀
  Az élet úgy hozta, hogy 2020. augusztusában megpályáztam a hirdetett deszki Petőfi utcai fiataloknak épített garzonlakás egyikét. És megnyertem. 🙂 Jelenleg itt élünk ketten.
  Jó érzés volt újra deszkinek lenni 😀 a rég nem látott kedves arcok, az ismerős helyek és persze a családom közelsége is mind hozzátettek ehhez az érzéshez.
  Szabadidőmben szeretek sütögetni, varrni, filmeket, animéket nézni, társasjátékokkal játszani.
  Ha valaki szeretne barátkozni vagy csak ismerkedni szívesen fogadom a közeledését. Írhattok facebookon, e-mailen vagy akár itt is. 🙂
  Sziasztok!

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.